torstai 7. marraskuuta 2013

Kuinka opin rakastamaan itseäni?

Ajattele kuka sinua voi rakastaa enemmän kuin sinä itse? Ketä ihmistä voit rakastaa enemmän kuin itseäsi? Jos sielu on olemassa, voidaan ajatella, että lukuisat sielut odottavat jonossa kehoa ja pääsyä maan päälle. Elämä on sen takia ainutlaatuinen lahja. Sinulla voi olla lukuisia ystäviä, läheisiä sukulaisia ja treenikavereita. Voit jakaa elämäsi jonkun kanssa parisuhteessa, mutta joudut kuitenkin selviämään elämän vaikeuksista loppuujen lopuksi yksin. On vain yksi sinunkaltainen ihminen ja vain yksi ihminen, joka on aina mukanasi. On vain yksi ihminen, johon voit luottaa täysin ja joka ei jätä sinua vaikka elämä menisi mihin suuntaan tahansa.

Lainaan tähän erittäin hyväntuulisen opin terveysguru Paul Chekiltä: "Kun heräät aamulla, katso peiliin ja sano, että kylläpäs sinä olet huippu tyyppi! Olet ainoa ihminen johon voin täysin luottaa ja jonka tiedän rakastavan minua elämäni loppuun asti. Olet ainoa ihminen, joka voi pyyhkiä pyllyni, pestä hampaani, valita hyvää ruokaa minulle ja olet ainoa ihminen, joka on aina mukanani salilla! Olet ainoa ihminen, joka makaa kanssani tähtien alla ja näkee saman kuin minä. Katso itseäsi silmiin ja sano, että rakastan sinua! Olen niin onnellinen, että olet täällä kanssani. Olen kiitollinen tästä elämästä kanssasi. On niin hauskaa harjata hampaasi ja kammata tukkasi. Itseasiassa rakastan sinua niin paljon, että muut ihmiset huomaavat sen ja haluavat olla osallisena tässä rakkaudessa!"

Sanotaan, että kun rakastat ensin itseäsi, pystyt sen jälkeen rakastamaan myös paremmin muita. Hyvä itsetunto ja ylimielisyys ovat kuitenkin kaksi eri asiaa. Ihmiset haluavat olla seurassasi kun olet rakastava ihminen.

Itsensä rakastaminen on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty ja minäkin välillä kamppailen sen asian kanssa mielessäni. Voit tarkkailla itseäsi objektiivisesti ja todeta, että nyt täytyy kyllä laihduttaa ja saada vähän lihasta käsiin. Muutos sinun pitää kuitenkin tehdä yhdessä itsesi kanssa. Ei niin, että rankaisisit itseäsi. Monille saattaa rantakunnon tavoittelu liittyä siihen, että haluaa olla hyvän näköinen muiden silmissä, mutta sanoisin, että treenauksen kannattaa kuitenkin lähteä siitä, että treenaat itseäsi varten. Isojen hauiksien kasvattaminen naisia varten ei ehkä ole sellainen syy minkä takia jaksat sitoutua ohjelmaan 24/7. Kun treenaat itseäsi etkä muita varten, niin motivaatio pysyy yllä. Jokatapauksessa olette kaikki hienoja ihmisiä. Mukavaa päivää!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti